site-logo

Asistent marketing online - administrare site-uri


 

Vrei o carieră în online marketing și îți dorești să începi de undeva? Aplică la un internship sau la un post de asistent marketing online! Nu sunt necesare cunoștințe specifice sau experiență anterioară. 

Ce ar trebui să faci?


Ca asistent online marketing, vei lucra alături de echipa noastră la proiectele care îți vor fi alocate. Principala activitate pe care o vei realiza constă în gestionarea site-urilor din portofoliul agenției noastre. Vei învăța să lucrezi cu cele mai populare platforme CMS și vei actualiza conținutul site-urilor și magazinelor online administrate de noi, iar dacă ai abilități tehnice și îți dorești o carieră în domeniul designului și dezvoltării web, vei putea avansa în această direcție. În funcție de abilitățile tale și necesitățile noastre, te vei ocupa de activități precum:

✔️ gestionarea conținutului site-urilor clienților agenției (copywriting, adăugarea conținutului pe site);

✔️ SEO;

✔️ administrarea canalelor social media pentru clienții agenției (realizarea planului editorial, programarea postărilor, gestionarea interacțiunii cu fanii, propunerea de acțiuni pentru creșterea interacțiunii și optimizarea rezultatelor);

✔️ gestionarea campaniilor Facebook Ads și Google Ads;

✔️ gestionarea conturilor de e-mail marketing;

✔️ analiza rezultatelor și propunerea de soluții pentru optimizarea comunicării.

Cum ar trebui să fii? 

Nu este necesar să ai cunoștințe tehnice, dar trebuie să îți placă să înveți lucruri noi, să te exprimi clar și coerent, să cunoști bine gramatica limbii române, să fii creativ și să ai o gândire logică și structurată. 

Ce îți oferim?


✓ Program de lucru flexibil
✓ Mediu de lucru plăcut
✓ Posibilitate de avansare 
✓ Training în marketing online

Aplică acum!