site-logo

Asistent marketing online/ Junior account manager


 

Ești la început de drum și vrei să faci următorul pas către o carieră în marketingul online? Aplică la postul nostru! 

Ce ar trebui să faci?


Ca asistent online marketing, vei lucra alături de echipa noastră la proiectele care îți vor fi alocate. Principala activitate pe care o vei realiza constă în gestionarea conturilor clienților, împreună cu echipa noastră de specialiști. Vei ține legătura cu clienții, vei participa la întâlnirile cu aceștia și la brainstorming-urile interne, vei contribui cu idei și vei căuta cele mai bune soluții la problemele clienților. În funcție de abilitățile tale și necesitățile noastre, te poți ocupa de activități precum:

✔️ gestionarea conținutului site-urilor clienților agenției (copywriting, adăugarea conținutului pe site);

✔️ SEO;

✔️ administrarea canalelor social media pentru clienții agenției (realizarea planului editorial, programarea postărilor, gestionarea interacțiunii cu fanii, propunerea de acțiuni pentru creșterea interacțiunii și optimizarea rezultatelor);

✔️ gestionarea campaniilor Facebook Ads și Google Ads;

✔️ gestionarea conturilor de e-mail marketing;

✔️ analiza rezultatelor și propunerea de soluții pentru optimizarea comunicării.

Cum ar trebui să fii? 

Nu este necesar să ai cunoștințe tehnice, dar trebuie să îți placă să înveți lucruri noi, să te exprimi clar și coerent, să cunoști bine gramatica limbii române, să fii creativ și să ai o gândire logică și structurată. De asemenea, este foarte important să ai abilități foarte bune de comunicare, să poți lucra sub presiune, să fi o persoană calmă și să ai o gândire pozitivă.

Ce îți oferim?


✓ Program de lucru flexibil
✓ Mediu de lucru plăcut
✓ Posibilitate de avansare 
✓ Training în marketing online

Aplică acum!